• Gratis verzending op alle bestellingen.

 • We verpakken bestellingen zeer discreet, alleen een verzendlabel met uw naam en adres.

 • Wij importeren Modafinil van de beste farmaceutische bedrijven zoals Sun Pharma en HAB Pharma.
Modvigil 200 MG Sun Pharma

Modvigil 200 MG Sun Pharma

(2 klantbeoordelingen)

20.00170.00

Modvigil is een generiek geneesmiddel voor Provigil, een merkgeneesmiddel vervaardigd door Cephalon Inc. De samenstelling en werking zijn ongeveer hetzelfde, maar aangezien het productiebedrijf kleiner en particulier eigendom is, zijn er kleine verschillen. Gebruikerservaring zegt dat Modvigil iets zwakker is bij het tegengaan van vermoeidheid en krachtiger bij het verbeteren van de stemming, maar voor velen is het een gewenst effect. Modvigil heeft ook een betere prijs, wat het zeer wenselijk maakt voor werknemers die hun bedrijf willen uitbreiden met beperkte financiële kosten.

Modafinil is een super effectieve hersenversterker. Je voelt je meer jezelf, energieker, socialer en zelfverzekerder.

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Modvigil is in de eerste plaats ontwikkeld als medicijn dat werd voorgeschreven aan patiënten met slaapstoornissen. Het kreeg al snel een immense populariteit vanwege de lange lijst van cognitieve voordelen die het stevig verankerde in de categorie “smartdrugs”. Gebruikt door gezonde mensen om de geest te stimuleren, is het verantwoordelijk voor een scherpere geest, meer geheugen, concentratie en een verhoogde stemming. Deze krachtige hersenkatalysator is een goede manier om een ​​nieuwe dag te beginnen.
lek na inteligencje

Als krachtige energiebron heeft modafinil koffie en energiedrankjes verplaatst van de nummer één positie om waakzaamheid te bevorderen. De moderne zakenwereld noemt het “Wall Street Drug” vanwege zijn unieke vermogen om gedurende de dag enorme efficiëntie en mentale kracht te bieden.

Wat is Modvigil 200 mg?

Modafinil wordt gebruikt in ‘smart tablets’ van het merk die worden geproduceerd door grote farmaceutische bedrijven. Dergelijke drugs die sterk worden gepromoot, shockeren de gemiddelde burger met hun hoge kosten. Integendeel, de generieke modafinil die in India wordt geproduceerd, heeft identieke kenmerken en kan goedkoper worden gekocht via online bronnen.

Modvigil 200 mg is een generiek medicijn dat hetzelfde actieve ingrediënt bevat en vergelijkbaar werkt met de gelabelde tabletten. Wanneer het op onze website wordt besteld, trekt het klanten aan met betaalbare prijzen.

200 Modvigil 200 mg tabletten is een goede gelegenheid om gedurende enkele maanden een betere versie van uzelf te zijn. Kies dit generieke medicijn en bespaar geld met modafinil-bestellen.nl

Actie mechanisme

blank

Veel onderzoek en onderzoek is gewijd aan de belangrijkste component van Modvigil – modafinil. Verrassend genoeg wordt het werkingsmechanisme ervan nog steeds niet goed begrepen. Het passeert gemakkelijk de bloed-hersenbarrière en verhoogt het aantal belangrijke neurotransmitters:

histamine en serotonine om de stemming te verbeteren en slaapcycli te verbeteren;
dopamine, wat de motivatie en focus verhoogt;
norepinephrine, dat hersencellen beschermt tegen schade en het aantal vrije radicalen vermindert.
De effecten van Modvigil zijn typerend voor stimulerende middelen en antidepressiva van het centrale zenuwstelsel. Het medicijn kan positieve veranderingen aanbrengen in de gevoelens en gedachten van mensen. Het stimuleert hersenactiviteit en plasticiteit, waardoor ook onze reactietijd en motoriek worden verbeterd.

Modafinil vermindert onaangename symptomen veroorzaakt door slaapstoornissen. Het kan echter niet het normale slaapproces vervangen, dat uitermate belangrijk is voor het gezond functioneren van het lichaam.

Hoe goed te nemen?

blank

Modvigil 200 mg wordt voorgeschreven aan volwassen patiënten met slaapapneu, narcolepsie en slaapstoornissen in ploegendienst. Voor de behandeling van narcolepsie (abnormale slaperigheid overdag) en obstructieve slaapapneu (remming van de ademhaling tijdens het slapen), wordt één tablet ingenomen zodra u wakker wordt. Slik de tablet door met een glas water. Mensen met een variabel rooster die ‘s nachts moeten werken, accepteren de tab een uur voor het werk. Voedselinname heeft geen invloed op de effectiviteit van Modvigil, wat van groot voordeel is voor de consument.

200 mg is de maximaal mogelijke dagelijkse dosis. Overschrijd deze niet om negatieve reacties te voorkomen. Studies bij mensen tonen aan dat hogere doses modafinil het risico op bijwerkingen verhogen.

Ouderen en patiënten met de onderstaande ziekten moeten de behandeling met Modvigil starten met een lagere dosis en onder medisch toezicht:

  • nier- of leveraandoeningen
  • drugs- of alcoholmisbruik
  • hart-en vaatziekten
  • hypertensie
  • geschiedenis van psychische aandoeningen (persoonlijk of familie)
  • overgevoeligheid voor modafinil.

Om Modvigil als een noötropisch medicijn te consumeren, moeten nieuwe gebruikers beginnen met een verlaagde dosis van 50 mg, en deze geleidelijk verhogen volgens de gewenste resultaten en geneesmiddeltolerantie.

Bijwerkingen

blank Modvigil is een veilig medicijn en wordt goed verdragen door consumenten. Zoals voorgeschreven door de arts, zijn er geen gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld. Vanwege individuele overgevoeligheid kan het medicijn bijwerkingen veroorzaken. Deze symptomen zijn in de regel mild en tijdelijk en niet schadelijk voor uw gezondheid:

  • verlies van eetlust
  • hoofdpijn
  • misselijkheid
  • verandering in smaak
  • verlangen
  • duizeligheid
  • slapeloosheid
  • spraakproblemen
  • stemmingswisselingen
  • duizeligheid
  • verlies van zin in seks
  • staat van depressie / angst.

Raadpleeg uw arts wat u moet doen als u last heeft van deze symptomen. Allergische reacties op het geneesmiddel kunnen zich voordoen met zwelling van het gezicht / de lippen / keel, slikproblemen, jeukende huid of afschilfering. Stop met het gebruik van Modvigil en neem contact op met uw therapeut voor verdere actie.

Alle geneesmiddelinteracties

Alle voedingsproducten hebben geen invloed op de biologische beschikbaarheid van Modvigil. Vette maaltijden vertragen het begin van de werking van modafinil, dus neem de pil op een lege maag. Beperk de consumptie van cafeïnehoudende dranken zoals koffie, thee of cola.

Mensen die lactose niet verdragen, moeten zich ervan bewust zijn dat Modvigil deze stof bevat. Verminder uw alcoholgebruik tijdens de therapie, aangezien ethanol in strijd kan zijn met het hoofdbestanddeel van Modvigil.

Modvigil kan niet samen met veel medicijnen worden gebruikt:

  • middelen om cholesterol te verlagen
  • epilepsiepillen
  • antidepressiva
  • antivirale middelen
  • hormonale anticonceptiva
  • het bloed verdunnen

Bespreek eventuele medicijnen die u gebruikt met uw therapeut. Zelfs inactieve ingrediënten kunnen de efficiëntie van modafinil verminderen of (erger) bijwerkingen veroorzaken.

Meningen en ervaringen

blank TNu zijn gewone consumenten van Modvigil zich bewust van de enorme kloof tussen de effecten van noötropica en cafeïne. Geen ritmestoornissen en buikpijn meer elke ochtend met een verfrissende kop koffie.
Dankzij de volledige 8-uur effectiviteit van modafinil kunnen gebruikers elke taak aan en de gewenste resultaten behalen. Meer leren, uithoudingsvermogen en geheugen bieden grote kansen in hun leven. Gewone koffie kan zulke voordelen niet bieden en mensen beter maken. De talrijke positieve recensies bewijzen het tegendeel voor Modvigil.

Extra informatie

Aantal tablets:

10+2, 20+4, 30+6, 40+8, 50+10, 100+20

2 reviews

 1. blank

  Tomas

  Alles OK aanrader

 2. blank

  Pieternella

  Snelle Levering en goede service zeer tevreden klant.

Add a review

*