• Gratis verzending op alle bestellingen.

  • We verpakken bestellingen zeer discreet, alleen een verzendlabel met uw naam en adres.

  • Wij importeren Modafinil van de beste farmaceutische bedrijven zoals Sun Pharma en HAB Pharma.

Modafinil

Toont alle 2 resultaten


  • Modalert is het meest populaire generieke modafinil-product. Het biedt een hoogwaardige body & mind-boot voor een zeer goede prijs. Deze generieke medicijnen zijn 10 keer goedkoper dan de merknaamversie van Modafinil genaamd Provigil, maar 100% net zo effectief – reken maar uit. Maar verwar lage prijzen niet met inferieure kwaliteit. We zorgen ervoor dat de zuiverheid en potentie van Modalert en Modvigil consistent zijn met Provigil – de merkversie van Modafinil.

    Modafinil is een super effectieve hersenversterker. Je voelt je meer jezelf, energieker, socialer en zelfverzekerder.

  • Modvigil is een generiek geneesmiddel voor Provigil, een merkgeneesmiddel vervaardigd door Cephalon Inc. De samenstelling en werking zijn ongeveer hetzelfde, maar aangezien het productiebedrijf kleiner en particulier eigendom is, zijn er kleine verschillen. Gebruikerservaring zegt dat Modvigil iets zwakker is bij het tegengaan van vermoeidheid en krachtiger bij het verbeteren van de stemming, maar voor velen is het een gewenst effect. Modvigil heeft ook een betere prijs, wat het zeer wenselijk maakt voor werknemers die hun bedrijf willen uitbreiden met beperkte financiële kosten.

    Modafinil is een super effectieve hersenversterker. Je voelt je meer jezelf, energieker, socialer en zelfverzekerder.


Toont alle 2 resultaten

Filter op prijs

Winkelmand

Nieuwste producten

Recente reacties

Verzending

Wij verzenden bestellingen via PostNL per brief. Wij gebruiken kleine luchtkussen enveloppen die in de brievenbus passen. (2-3 werkdagen)

We verzenden alle bestellingen gratis!

Discrete verpakking

Alle producten worden in een discrete verpakking verzonden. Er staat geen verwijzing naar de online apotheek of medicijnen op de verpakking.

online apotheek

We laten onze klanten honderden euro's besparen terwijl ze een generiek product krijgen dat net zo effectief is als merkpillen! Modafinil is momenteel een goedkoop, gemakkelijk verkrijgbaar en zeer effectief medicijn voor intelligentie. Net als bij merkgeneesmiddelen zijn de actieve ingrediënten in generieke geneesmiddelen ook door de FDA goedgekeurd. Of je nu een klein budget hebt of gewoon Modafinil discreet wilt bestellen, de veilige, generieke Modafinil zou voor jou moeten werken!

Veilige SSL-betalingen

Deze site is beveiligd met hoogwaardige 256-bits codering met Comodo SSL-certificaat.

Top